• Zakelijk

Childhood Cancer Awareness Month

Header Maxima Centrum

Childhood Cancer Awareness Month

September is Childhood Cancer Awareness Month, oftewel de maand van kinderkanker. Wereldwijd wordt er in de maand september extra aandacht gevraagd voor deze ziekte. En dat is hard nodig. Want ook in Nederland overlijdt nog steeds één op de vier kinderen met kanker. Daarom komen ook wij als Rioned in actie om de overlevingskans te vergroten bij behandeling.

Prinses Máxima Centrum

Ons bedrijf steunt nu, en het hele jaar rond, het Prinses Máxima Centrum. Deze foundation verwerft (financiële) middelen en voorzieningen voor hulp bij kinderen met kanker. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor onderzoek en andere academische ondersteuning op het gebied van kinderoncologie. De Prinses Máxima Centrum Foundation werkt nauw samen met KiKa en heeft als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Maxima NL

Bied mee voor een MiniJet ter waarde van € 3.675!

De foundation moedigt particulieren, verenigingen en bedrijven aan om in actie te komen om donaties te vragen. Zo kan je een sponsorloop organiseren/lopen, een donatie als verjaardagscadeau vragen of een bijdrage doneren per verkocht product. Wij als Rioned doneren graag door een veiling te organiseren. In september veilen wij een MiniJet waarvan de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de Prinses Máxima Centrum Foundation.

Via de knop hieronder kan je een bod uitbrengen op de MiniJet. Let op: Voor de MiniJet geldt een minimumprijs van €2.500. Geboden bedragen zijn exclusief BTW. Maandag 30 september zal de veiling sluiten en dinsdag 1 oktober wordt de bieder met het hoogste bod ingelicht dat hij/zij de veiling heeft gewonnen.

Andere acties

Als je op dit moment geen interesse hebt in een MiniJet kun je natuurlijk op andere manieren in actie komen. Je kan bijvoorbeeld zelf een donatie geven of een actie opzetten. Kijk voor alle manieren waarop je de Prinses Máxima Centrum Foundation kan steunen op https://www.maximaalinactie.nl.

  • Zakelijk
Terug naar overzicht >
R logo
RIONED

Hallo! 👋

Heb je een vraag? We helpen je graag verder via een van onze contactmogelijkheden:

Telefoon